SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Damer A-lag

Intervju med Astrid Göthberg inför matchen på fredag!
2021-09-16 16:40

På fredag möter damerna Nässjö IBF i en träningsmatch. Här hittar ni biljetter!

 

Astrid Göthberg är en av de mest rutinerade spelarna i årets trupp. 

 

Vi ställde några frågor till henne inför fredagens match och kommande säsong!

 

 

Hur är känslan inför kommande säsong?

Känslan är bra. Vi har en stor trupp där det kommer bli hård konkurrens om platserna, vilket är kul då jag tror det bidrar till att folk blir mer taggade och kommer att ge allt. Vi har ett lag med många yngre spelare och det är superkul att se att de utvecklas och vågar ta för sig. Det känns också som att alla är extra taggade i år, efter att förra årets säsong blev inställd, så det känns kul.  

 

Vad har vi att förvänta oss av dig och laget?

Av mig kan ni förvänta er en spelare med ett stort driv och bra fart i benen. Hoppas väl även kunna bidra med lite rutin i det unga lag vi ändå har. Av laget kan ni förvänta er mycket glädje och vilja och jag hoppas att vi efter lite mer tid till att spela ihop oss kommer kunna bjuda på en hel del fin innebandy. 

 

Hur tycker du försäsongen varit?

De pass vi haft med Maxprestation har varit riktigt bra även om uppslutningen hade kunnat vara bättre.. Vad gäller innebandyn känns det bättre nu när de flesta anslutit till träningarna och jag ser fram emot att vi får spela ihop oss hittar några konstellationer som funkar bra ihop tills att serien drar igång. I övrigt superkul att ha Thomas Johansson som tränare igen!

 

Är det någon spelare du tycker sticker ut som publiken ska hålla ett extra öga på under fredagens match?

Jag tycker att vi generellt är en ganska jämn trupp, men jag tycker att publiken ska hålla ett extra öga på Ronja Rosén imorgon. Ronja har ett superskott och är skicklig på att få med sig bollen. Sedan tycker jag att Emma Björkman på backen har utvecklats supermycket vilket är kul att se, så uppmanar publiken att hålla ett extra öga på henne också.

 

Vad är det som gör att man ska gå och titta på WIBK Dam kommande säsong?

Jag ser mycket utvecklingspotential i laget och just vår utveckling kan nog vara kul att följa under säsongen. Vi jobbar på att få till ett bra spel och det hoppas jag kommer avspeglas på matcherna. Sedan är vi också ett härligt gäng med mycket go och vilja vilket jag tror kan vara kul att se!

 

Tränare Thomas Johansson kommenterar:

Astrid är en spelare som alltid ger allt, det visste jag sedan tidigare. Hon är en spelare som gör allt för laget oavsett vilken position hon får spela på. Det är kul att se att hon även utvecklat sin innebandyteknik och kunnande. Jag tror hon kommer vara en av de framträdande spelarna i år. 

 

 

Vi tackar Astrid för intervjun och välkomnar alla till Sporthallen på fredag 19.30!


Nyhetsarkiv
Kronanmatch på söndag!2022-03-17 15:00
Vinst mot Sandbäckhult!2022-01-10 10:01
Inför dagens match!2021-12-18 09:46
Derbyvinst!2021-11-29 09:01
Skön vinst igår!2021-11-15 10:28
Seriepremiär för WIBK2021-10-10 13:19
Hanna har bestämt sig!2019-04-09 07:24
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners