SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Westerviks Innebandyklubb
BLI MEDLEM
Välkomna
Välkomna till Westervik Innebandy!

Vi är en av Västerviks största föreningar. Vi har lag från lekis upp till seniorlag samt träning för spelare med funktionsnedsättning. Vi finns representerade i poolspel för de yngre lagen och seriespel för de något äldre lagen.
USM imorgon!
2021-11-26 11:57

Imorgon är det dags för USM P16 Gruppspel i Bökensveds Sporthall. 

WIBK ställs mot KFUM Jönköping, Jönköpings IK och Husqvarna IK i kampen om två platser i regionsslutspelet (som också går i Västervik 6 februari).

Besök hos Ankarsrum lekis!
2021-11-23 11:06

Igår var undertecknad på besök hos Ankarsrums lekisgrupp!

Det är ett glatt gäng som består av 14 killar och tjejer födda 2013-2015. Igår var första gången gänget fick möjlighet att träna med målvakter!

Simon Vik skadad på grund av handbollsklistret...
2021-11-18

I förra veckan hände en allvarlig händelse i Sporthallen. Under hela veckan var städningen av handbollsklistret undermålig. 

I samband med en träning på tisdagen skadade målvakten Simon Vik knät. Vi tog ett kort snack med Simon som för tillfället går med kryckor.

Helgens ungdomsmatcher!
2021-11-11 13:53

Helgen närmar sig och våra fantastiska ungdomslag spelar matcher!

 

I helgen spelar följande lag matcher på hemmaplan:

VT uppmärksammar WIBK-produktens cupguld!
2021-11-08 08:56
Samuel Folkesson-Algman med pokalen!

Samuel Folkesson-Algman, med moderklubb WIBK, var högst delaktig när Växjö Vipers vann Svenska Cupen i lördags. Han blev dessutom utsedd till matchens bästa spelare! Vipers vann finalen efter straffdramatik.

 

Nedan kan ni läsa vad VT skrev i sin artikel:

 

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners