SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna
Välkomna till Westervik Innebandy!

Vi är en av Västerviks största föreningar. Vi har lag från lekis upp till seniorlag samt träning för spelare med funktionsnedsättning. Vi finns representerade i poolspel för de yngre lagen och seriespel för de något äldre lagen.
Stötta Simon Eriksson i Hovslätts IK
2024-02-09 08:07

Den 17 mars spelar Hovslätts IK sin sista hemmamatch för säsongen. Matchen spelas mot FBC Kalmarsund Ungdom i Idrottshuset, Nya A hallen i Jönköping 13:00.

 

Under den här matchen vill Hovslätts IK passa på att hylla sina spelares moderklubbar, som är den viktigaste och största delen av deras utveckling.

 

Därför vill man ge möjligheten till att föräldrar/ledare/spelare i vår förening att få gå gratis på den här matchen för att hylla vår spelare som verkligen borde vara en förebild för vår förenings ungdomar.

 

Spelaren som vår förening har fostrat och som nu spelar i Hovslätts IK är Simon Eriksson. Han ser fram emot att flera personer från vår förening kommer till matchen och stöttar honom, där han vill ge tillbaka till oss i Westerviks IBK. Hovslätts IK har en ambition att Simon ska värma upp och springa in i en tröja från Westervik IBK. Hoppas ni vill vara med och hjälpa till och stötta Simon på den här dagen!

 

Det vi behöver göra för att kunna gå på matchen är att anmäla sig så vi från föreningen kan anmäla antal som kommer från Westerviks IBK för att stötta Simon. Så är ni intresserade av att åka på matchen och stötta Simon, till självkostnadspris, så meddela oss på info@westerviksinnebandy.se

 

Även om man är själv och vill åka kan man anmäla sig så kan vi försöka lösa en samåkning mellan de som anmält sig.

EMIL NILSEN FLRBL CAMP
2024-01-31 10:43

I juni kommer Skills FLRBL till Västervik med sitt campkoncept. Nu kryddat med landslagsspelaren Emil Nilsen, IBF Falun, som en av campens hörnstenar. Alla bygdens innebandyspelande ungdomar födda 2008-2015 är välkomna att anmäla sig. Du som deltagare kommer att få ta del av ett program fyllt medinnebandy.

 

Det är med stor förväntan vi tillsammans med Skills FLRBL arrangerar detta läger och vi ser redan fram emot juni för spännande dagar på innebandyplan där våra medlemmar kommer instrueras av instruktörer av allra högsta klass. Campen genomförs i två varianter med ett begränsat antal platser.

 

Emil Nilsen FLRBL Camp är endagars campen för tjejer och killar födda 2012-2015 där man jobbar med grunderna i spelet. I anmälningsavgiften får du treträningspass, en grepplinda, en t-shirt samt en rabattkod hos Klubbhuset. Lunch och mellanmål ingår. Campen genomförs den 30:e juni i Bökensveds Sporthall.

 

Pro pågår över två dagar och vänder sig till ungdomar födda 2008-2011 och här går man djupare in på detaljer i spelet. Du får bl a ta del av 5 innebandyträningar, teori samt innebandyfys. Precis som ovan får du en grepplinda, t-shirt och rabattkod i anmälningsavgiften. Lunch och mellanmål ingår båda dagarna.

 

Du som vill övernatta får också middag och frukost i anmälningsavgiften.

 

Campen genomförs den 1-2:e juli i Bökensveds Sporthall.

Föreningsaktivitet för våra ledare och samordnare
2024-01-29 10:47

I lördags var det ledar- och samordnarträff. Många var kallade men inte alla dök upp för att få delta i goda samtal med föreningsutveckling i fokus. Efter en timme på Ludvigborgsskolan var det dags för aktiviteter på Kingpin. Där blev det mat, bowling, dart, biljard och shuffleboard.

Tack till alla som kom och bidrog till att kvällen blev så lyckad och till alla de som varit med och anordnat den.

Nästa aktivitet som dyker upp kommer efter säsongen där WIBK kommer anordna en WIBK-gala. Mer information om det kommer framöver. Missa inte den aktiviteten.

Motionslag startas upp i Ankarsrum!
2024-01-16
Bild från Svensk innebandy motionssatsning.

Nu erbjuder vi möjligthet till motionsinnebandy i Ankarsrum.

 

Måndagar 19.30-21.00

 

Första träningen blir måndagen den 22:e Januari!

 

Vi hälsar spelare från 16 år och äldre välkomna att prova på!

Anmäl dig här! 

Har du frågor så kontakta våra kontaktpersoner.

 

Kontaktpersoner är:

Magnus Larsson 079-341 72 65

Erik Kops 0705-56 39 15

Fredrik Melkersson 0731-56 48 64

Målvakts utrustning sökes.
2024-01-14 14:04

Klubben växer så det knakar och vi funderar på om det finns målvaktsutrustning som växts ur eller inte används längre som man kan tänka sig att skänka eller sälja till klubben.

 

Alla storlekar är av intresse även vuxna.

 

Tag kontakt med Tobias Källström på tobias@westerviksinnebandy.se

 

Guldklubben
En insamling för Westerviks Innebandyklubb
Guldklubben är en möjlighet för dig som vill stötta Westerviks IBK med det lilla extra.
Nyheter från våra lag
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners