SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna
Välkomna till Westervik Innebandy!

Vi är en av Västerviks största föreningar. Vi har lag från lekis upp till seniorlag samt träning för spelare med funktionsnedsättning. Vi finns representerade i poolspel för de yngre lagen och seriespel för de något äldre lagen.
Välkommen till WIBK årsmöte 2024!
2024-05-18 09:00

Onsdagen den 5 juni kl.18.00 i Ludvigsborgsskolans matsal.

 

Vi bjuder på smörgåstårta.

 

Föräldrar till spelande barn som inte är medlemmar representerar sina barn på mötet.

 

Här finner du dagordningen.

 

Det har även kommit in en motion.

Styrelsen yrkar bifall på motionen och ska arbeta för den.

 

Anmälan sker till info@westerviksinnebandy.se senast den 29/5.

 

VÄLKOMMEN!!!!

 

WIBK slog rekord i antal utövare säsongen 23/24!
2024-04-30

Sista dagen i verksamhetsåret så tog vi kontakt med WIBK:s klubbchef för att höra läget. Läs mer vad Andreas Rundberg tänker om säsongen som var, vad som händer i sommar och vad nya säsongen kommer ge!

WIBK-galan blev en succé!
2024-04-18 12:00

I helgen gick första upplagan av den återkommande WIBK-galan av stapel. Runt hundra personer var på plats under första upplagan av WIBK-galan. Det blev en fantastisk kväll med god mat, livemusik och ett värdskap av världsklass levererat av Galagruppen. Det delades ut priser till årets- ungdomsledare, eldsjäl, skytteligavinnare, årets spelare och händelse. Utöver det så utsågs föreningens första hedersmedlem Lars-Ove Ohlsson på galan och fick sin tröja symboliskt hissad till taket under stående ovationer.

 

”Det känns fantastiskt att kunna göra Lalla till hedersmedlem då han var en av grundarna till föreningen och har betytt mycket för föreningen ända sen dess”-Galagruppen.

 

Vinnarna av de olika priserna blev:
Årets ungdomsledare: Michael Printz
Årets eldsjäl: Försäljningsgruppen
Årets lagspelare dam: Jennipher Zeylon
Årets lagspelare H2: Petter Gustavsson
Årets lagspelare H4: Axel Edvardsson
Årets händelse: Damlagets lyckade kval till div 1
Årets Poängdrottning: Lisa Nilsson
Årets Poängkung H2: Robin Kristiansson
Årets poängprins H4: Albin Kristiansson

 

Många var nominerade men dessa fick äran att motta prisen. Bland prisutdelarna fanns det hemligt inbjudna gäster som förgyllde galan ännu mer.

 

Vi vill tacka alla som kom och gjorde kvällen till vad den blev men framför allt vill vi tacka Galagruppen för det arbete och den tillställningen som de levererade. Sen vill vi såklart lyfta fram föreningen i stort för att denna kväll kunde bli av för en väldigt liten peng för deltagarna.

 

Vi ses igen på WIBK-galan 2025!

Klä er i rött på söndag och läs Alwas ord inför avgörandet!
2024-03-23 11:58
Foto: VT

Säsongens sista match väntar på söndag. Föreningen hoppas på att så många som möjligt tar sig till hallen på söndag för att stötta vårt fantastiska damlag i kvalet till division 1. Vi vill också uppmana alla att komma klädd i rött för att skapa en fantastisk inramning kring matchen. Vi förväntar oss den största publiksiffran på mycket länge för damidrott i Västervik. Missa inte denna rafflande avslutning på säsongen då Westervik går in i matchen med ett underläge med 4-3 sen bortamatchen i onsdags.

 

Inför matchen har vi kontaktat Alwa Andersson som stod för ett av målen i den första matchen för att få hennes tankar inför avgörandet.

Valberedningen informerar inför årsmötet
2024-03-22 13:48

WIBK kommer ha årsmöte i början av juni. Verksamhetsåret går mot sitt slut (30 April) och förberedelser har påbörjats inför årsmötet.

Nyheter från våra lag
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners