SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Westerviks Innebandyklubb
Bli Medlem
Välkomna
Välkomna till Westervik Innebandy!

Vi är en av Västerviks största föreningar. Vi har lag från lekis upp till seniorlag samt träning för spelare med funktionsnedsättning. Vi finns representerade i poolspel för de yngre lagen och seriespel för de något äldre lagen.
P16 SM
Hammarby tog full pott både på och utanför plan!
2023-02-07 09:53, P16 SM
Så här glada var Hammarby efter dagen i Västervik!

I helgen som gick så arrangerade WIBK regionslutspelet i USM P16. Arrangemanget var mycket lyckat och dagen var fylld av många härliga insatser och bra spel. Hejarklacks kampen vanns överlägset av Hammarbys tillresta supportrar!

P16 SM
WIBK arrangerar regionslutsspelet för USM P16
2023-02-02 07:49, P16 SM

Till helgen så arrangerar WIBK USM P16 regionslutspel. Det är 4 st gruppvinnare som nu gör upp om 2 platser i Innebandyfesten. Innebandyfesten är avslutningen på SM och där det avgörs vem som kan titulera sig Svensk Mästare.

Inget arbete på SFO för WIBK sommaren 2023.
2023-01-29 20:25

WIBK har beslutat sig för att tacka nej till uppdraget att hjälpa till med SFO sommaren 2023. Arrangören meddelades för några veckor sedan. Igår meddelades ledare och samordnare i föreningen och nu går vi ut offentligt med informationen. WIBK har hjälpt till med innebandyturneringen på hamnplan under alla år och vi har haft ett bra samarbete med arrangören, byte av vecka skapade mer utmaningar för oss och därför valde vi att tacka nej i år.

 

Vår ambition är att hitta andra typer av inkomstkällor som ligger mer under vår säsong men utesluter inte att vi i framtiden tackar ja till liknande uppdrag som SFO där vi känner att vi kan hantera det på ett bra sätt.

 

Frågor ställs till info@westerviksinnebandy.se

 

/WIBK Styrelse

Sponsormatch 21/1, Gratis inträde!
2023-01-17 12:04

Westerviks IBK Dam-FBC Kalmarsund Ungdom 21/1

Klockan 15:00

Bökensveds Sporthall

Gratis inträde!

 

 

Kom och stötta våra damer när vi tackar våra sponsorer för att man valt att stötta oss. Detta gör vi genom att erbjuda våra besökare fritt inträde på matchen den 21/1 klockan 15:00.

 

Matchen kommer även att direktsändas av GTV.

 

Vid klockan 12:00 kommer även Westerviks IBK P07-Solfjäderstaden IBK P07 spelas.

 

Välkomna!

Skolsatsningen blev en succé!
2023-01-13 11:31

Vilken grej, så roligt, jag är helt slut, är det redan slut, kommer ni igen och jag ska börja.

Detta är väl hur jag snabbt kan utvärdera denna satsning med ungdomarnas egna ord.

Bli Medlem
Nyheter från våra lag
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners