SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna
Välkomna till Westervik Innebandy!

Vi är en av Västerviks största föreningar. Vi har lag från lekis upp till seniorlag samt träning för spelare med funktionsnedsättning. Vi finns representerade i poolspel för de yngre lagen och seriespel för de något äldre lagen.
WIBK-galan blev en succé!
2024-04-18 12:00

I helgen gick första upplagan av den återkommande WIBK-galan av stapel. Runt hundra personer var på plats under första upplagan av WIBK-galan. Det blev en fantastisk kväll med god mat, livemusik och ett värdskap av världsklass levererat av Galagruppen. Det delades ut priser till årets- ungdomsledare, eldsjäl, skytteligavinnare, årets spelare och händelse. Utöver det så utsågs föreningens första hedersmedlem Lars-Ove Ohlsson på galan och fick sin tröja symboliskt hissad till taket under stående ovationer.

 

”Det känns fantastiskt att kunna göra Lalla till hedersmedlem då han var en av grundarna till föreningen och har betytt mycket för föreningen ända sen dess”-Galagruppen.

 

Vinnarna av de olika priserna blev:
Årets ungdomsledare: Michael Printz
Årets eldsjäl: Försäljningsgruppen
Årets lagspelare dam: Jennipher Zeylon
Årets lagspelare H2: Petter Gustavsson
Årets lagspelare H4: Axel Edvardsson
Årets händelse: Damlagets lyckade kval till div 1
Årets Poängdrottning: Lisa Nilsson
Årets Poängkung H2: Robin Kristiansson
Årets poängprins H4: Albin Kristiansson

 

Många var nominerade men dessa fick äran att motta prisen. Bland prisutdelarna fanns det hemligt inbjudna gäster som förgyllde galan ännu mer.

 

Vi vill tacka alla som kom och gjorde kvällen till vad den blev men framför allt vill vi tacka Galagruppen för det arbete och den tillställningen som de levererade. Sen vill vi såklart lyfta fram föreningen i stort för att denna kväll kunde bli av för en väldigt liten peng för deltagarna.

 

Vi ses igen på WIBK-galan 2025!

Klä er i rött på söndag och läs Alwas ord inför avgörandet!
2024-03-23 11:58
Foto: VT

Säsongens sista match väntar på söndag. Föreningen hoppas på att så många som möjligt tar sig till hallen på söndag för att stötta vårt fantastiska damlag i kvalet till division 1. Vi vill också uppmana alla att komma klädd i rött för att skapa en fantastisk inramning kring matchen. Vi förväntar oss den största publiksiffran på mycket länge för damidrott i Västervik. Missa inte denna rafflande avslutning på säsongen då Westervik går in i matchen med ett underläge med 4-3 sen bortamatchen i onsdags.

 

Inför matchen har vi kontaktat Alwa Andersson som stod för ett av målen i den första matchen för att få hennes tankar inför avgörandet.

Valberedningen informerar inför årsmötet
2024-03-22 13:48

WIBK kommer ha årsmöte i början av juni. Verksamhetsåret går mot sitt slut (30 April) och förberedelser har påbörjats inför årsmötet.

Kom och upplev en seriefinal med hög puls!
2024-03-15 10:41

Seriefinal väntar i morgon lördag för Westerviks IBK Dam. Båda lagen är klara för kval nästa vecka men seger eller oavgjort räcker för att Westerviks IBK ska vinna serien och visa att man varit bäst under grundserien. Inför matchen ville vi känna av läget med en av säsongens tongivande spelare, Malin Stenborg efter hennes återkomst till laget.

Stötta Simon Eriksson i Hovslätts IK
2024-02-09 08:07

Den 17 mars spelar Hovslätts IK sin sista hemmamatch för säsongen. Matchen spelas mot FBC Kalmarsund Ungdom i Idrottshuset, Nya A hallen i Jönköping 13:00.

 

Under den här matchen vill Hovslätts IK passa på att hylla sina spelares moderklubbar, som är den viktigaste och största delen av deras utveckling.

 

Därför vill man ge möjligheten till att föräldrar/ledare/spelare i vår förening att få gå gratis på den här matchen för att hylla vår spelare som verkligen borde vara en förebild för vår förenings ungdomar.

 

Spelaren som vår förening har fostrat och som nu spelar i Hovslätts IK är Simon Eriksson. Han ser fram emot att flera personer från vår förening kommer till matchen och stöttar honom, där han vill ge tillbaka till oss i Westerviks IBK. Hovslätts IK har en ambition att Simon ska värma upp och springa in i en tröja från Westervik IBK. Hoppas ni vill vara med och hjälpa till och stötta Simon på den här dagen!

 

Det vi behöver göra för att kunna gå på matchen är att anmäla sig så vi från föreningen kan anmäla antal som kommer från Westerviks IBK för att stötta Simon. Så är ni intresserade av att åka på matchen och stötta Simon, till självkostnadspris, så meddela oss på info@westerviksinnebandy.se

 

Även om man är själv och vill åka kan man anmäla sig så kan vi försöka lösa en samåkning mellan de som anmält sig.

Guldklubben
En insamling för Westerviks Innebandyklubb
Guldklubben är en möjlighet för dig som vill stötta Westerviks IBK med det lilla extra.
Nyheter från våra lag
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners