SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Westerviks Innebandyklubb
Bli Medlem
Välkomna
Välkomna till Westervik Innebandy!

Vi är en av Västerviks största föreningar. Vi har lag från lekis upp till seniorlag samt träning för spelare med funktionsnedsättning. Vi finns representerade i poolspel för de yngre lagen och seriespel för de något äldre lagen.
Rätt envis och kanske lätt överenergisk enligt mina nära!
2023-06-05

På årsmötet så valdes Maria Hedberg in som suppleant i styrelsen på 2 år.

Vi ställde några frågor till Maria.

WIBK har genomfört både extra årsmöte och årsmöte!
2023-06-02

Det samlades 22 personer till WIBK:s extra årsmöte och årsmöte på torsdagskvällen och bjöds på en tillbakablick på säsongen som gick samtidigt som det bjöds på fika och fralla.

Tjust Rehab sponsrar WIBK
2023-05-23 10:34

Idag är det dags att presentera säsongens första nya sponsor! Vi vill välkomna Tjust Rehab som sponsor för WIBK under säsongen 2023/2024.

 

TR i Västervik erbjuder gymträning, gruppträning och personlig träning. Besök någon av deras 3 st träningslokaler på Edholmsgatan 15.

Förutom att träna på TR så kan man även boka upp sig för massage eller besöka fysioterapeut. Där finns det även erbjudanden som passar bra även för företag och föreningar.

 

Westerviks IBK kommer under försäsongen att bli drillade av tränare från TR för att komma så väl förberedda som möjligt inför den kommande säsongen.

 

Tack för att ni vill bli en viktig pusselbit för Westerviks IBK inför säsongen 2023/2024.

Årsmöte och extra årsmöte den 1 Juni!
2023-05-18

Med anledning av att styrelsen föreslår stadge ändringar så kallar vi till ett extra årsmöte som hålls precis före vårt ordinarie årsmöte. Ev förslag/motioner till ordinarie årsmöte ska skickas till info@westerviksinnebandy.se senast den 28:e Maj.

Välkommen på WIBK’s årsmöte 2023
2023-05-11 06:50

Torsdagen den 1 juni kl.18.00

i Ludvigsborgsskolans matsal.

 

Vi bjuder på fika (kaffe och smörgås)

 

Anmälan sker till info@westerviksinnebandy.se

senast den 28/5.

 

Föräldrar till spelande barn som inte är medlemmar representerar sina barn på mötet.

 

Bli Medlem
Nyheter från våra lag
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners