SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Damer A-lag

Emilia kämpar och driver på i alla situationer!
2020-06-08
Emilia Illhammar har skrivit ett 1 års avtal med WIBK.
Du har nu bestämt dig för att köra med WIBK 1 år till, hur gick dina tankar inför det?
Ja det stämmer. Eftersom jag fortfarande vill spela innebandy så är Västervik de bästa och mest optimala laget att spela med, så det handlade bara om hur länge jag skulle skriva på.

Hur tycker du försäsongen har varit så här långt?
Försäsongen har hittills varit super bra. Jag tycker vi förebygger och tränar kondition med lagom variation och så pass hårt så att vi faktiskt kommer att märka stor skillnad i höst. Tycker även de är jättekul att köra sådan träning tillsammans med andra så detta passar mig bra.

Vad är dina känsla inför säsongen som kommer?
Om inte omständigheterna som är just nu kommer påverka säsongen på nått vis så tror jag de kommer gå bra för oss. De är många nya lag som jag tidigare aldrig mött. Men det är spännande och jag tror vi kan lyckas komma lika bra, om inte bättre än tidigare säsongen.

Hur har du påverkats av Corona?
Corona har faktiskt inte påverkat mig så jättemycket mer än att vi pluggar på distans.

Vilken typ av spelare skulle du önska kom in i laget till den här säsongen?
Om man fick önska så skulle jag vilja ha in några äldre erfarna spelare. Från Antvarden så var jag den som var yngst, och nu är det nästan tvärt om. Så att få upp medelåldern lite grann tror jag hade gjort laget ännu tryggare än vad de redan är.

Peter Johansson kommentar: Ytterligare en av tjejerna från Överum som väljer att spela kvar. Det är roligt att de tycker det är kul och värt att pendla till både match och träning. Emilia är en tjej med vinnarskalle. Hon kämpar och driver på i alla situationer och skapar många farliga målchanser åt sig själv och laget. Jag tror att hon kommer att utvecklas ännu mer under säsongen. 

Dam sportgruppen: En riktig vinnarskalle som har krav både på sig själv och medspelare att alltid göra sitt bästa. Kliver inte undan i första taget om spelet skulle hårdna till. Vill hela tiden förbättra sitt spel, teknik och skott.


/Webmaster Magnus Larsson

Nyhetsarkiv
Coacherna analyserar2022-10-27 23:00
Kronanmatch på söndag!2022-03-17 15:00
Vinst mot Sandbäckhult!2022-01-10 10:01
Inför dagens match!2021-12-18 09:46
Derbyvinst!2021-11-29 09:01
Skön vinst igår!2021-11-15 10:28
Seriepremiär för WIBK2021-10-10 13:19
Hanna har bestämt sig!2019-04-09 07:24
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners