SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Damer A-lag

Det är jätteroligt att spela med det här gänget!
2020-05-31
Hanna Holmström är klar för ytterligare en säsong i WIBK. Avtalet är skrivet på 1 år.
Nämn en spelare som du gärna sett spela säsongen som kommer och varför?
En spelare jag skulle vilja ha tillbaka är Astrid Göthberg. Har hört att hon ev ska flytta hem och hon är en väldigt duktig spelare och kan bidra till mycket både på och utanför planen. Men såklart ser jag även att fler gamla spelare kommer tillbaka.

Vad är den roligaste händelsen som du upplevt under innebandy som du fått skratta gott åt?
Jag har egentligen inget speciellt så utan allt som har med innebandy att göra överlag har fått mig att skratta. Allt ifrån träningar, matcher och cuper. Har nästa aldrig haft en tråkig stund, bortsett ifrån förlusterna haha. Sen har laget en väldigt bra humor i sig så det är mycket skratt.

Hur tycker du försäsongen varit så här långt?
Jag tycker försäsongen har varit rolig hittills, tränarna kör på hårt från start så det känns bra. Även roligt att vi börjat samarbeta med Maxprestation, som också håller i träningar. Hoppas även på lite mer innebandy spel framöver.

Vad är dina mål med innebandyn?
Har inte direkt så många mål inom innebandyn men man vill ju alltid uppåt i divisionerna, så ett mål är att få spela högre upp, vilket jag hoppas vi kan försöka med. Jag hoppas också utvecklingsmässigt på att vi får in lite mer spelare så vi fortfarande kan hålla damlaget i liv.

Vad är känslan inför andra säsongen med division 2 spel med damlaget?
Känslan är jätte bra, ser verkligen fram emot en säsong till i div 2 med de här laget. Tycker att vi är ett grymt gäng där alla älskar att spela innebandy så jag tycker det ska bli jätte roligt att spela med ungefär samma goa gäng ett år till.

Brukar du titta på innebandy och i så fall vilken innebandy brukar du titta på?
Jag tittar inte sådär jättemycket på innebandy, följer några lag men det är mest bara för att se hur det går resultatmässigt och hur det går för gamla innebandy kompisar. Något jag kan titta på ibland är innebandy VM när det spelas.

Peter Johansson kommenterar: En snabb och pålitlig back som bidrar med rutin, trots att hon bara är 20 år så tillhör hon de äldre. Hon är en duktig tvåvägsspelare som är stabil i försvaret och bidrar starkt i anfallsspelet. 

Dam sportgruppen: En spelare som utvecklade sitt passningsspel mycket förra säsongen. Förmodligen en av seriens kvickaste backar. Hatar att släppa ”nån över bron”, vilket endast sker i undantagsfall. Gör alltid sitt jobb i varje byte.

/Webmaster Magnus Larsson


Nyhetsarkiv
Kronanmatch på söndag!2022-03-17 15:00
Vinst mot Sandbäckhult!2022-01-10 10:01
Inför dagens match!2021-12-18 09:46
Derbyvinst!2021-11-29 09:01
Skön vinst igår!2021-11-15 10:28
Seriepremiär för WIBK2021-10-10 13:19
Hanna har bestämt sig!2019-04-09 07:24
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners