SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Damer A-lag

Extrem vinnarskalle som hatar att förlora.
2020-05-04
Olivia Vessby har skrivit på ett två års avtal.
Du fick säsongen förstörd av en skada, vad hände och vad var det för skada? På seriepremiären så vred jag till mitt knä, jag visste inte då att det var så allvarligt så jag körde 4 matcher till med smärta i knät. Jag blev sedan skickad till en ortoped för att kolla upp det och de visade sig vara de främre korsbandet som var helt av. 

Hur var det att vara bredvid under säsongen? Det var ganska så tufft och jobbigt. Speciellt psykiskt man ville ju verkligen vara med och spela, och det var såklart tråkigt när jag kände att för min egen del så hade säsongen startat upp bra. 

Vad har du för tankar om säsongen som kommer? Mina tankar för säsongen som kommer är att börja säsongen tufft och verkligen kämpa för varandra och samtidigt ha väldigt kul. För min egen del är fokuset att hitta tillbaka till dit jag var innan. 

Berätta något som vi inte visste om dig? Jag är en extrem vinnarskalle och hatar att förlora även om jag inte visar de utåt så ofta. 

Vilken position trivs du bäst att spela på? Jag skulle säga forward det känns naturligt för mig att spela där.

Kalle Jonssons kommentar: Är härligt att Olivia har skrivit på för två år! Hon är en härlig vänsterforward med en grym inställning och kämpar glöd, var tyvärr borta stora delar av förra säsongen pga skada så att det är kul att hon kommer tillbaka och breddar truppen.

Dam sportgruppen: Fick i stort sett hela fjolårssäsongen förstörd pga av en korsbandsskada. Hennes största utmaning kommande säsong blir att bygga upp och rehabilitera i förnuftig takt för att ej drabbas av något bakslag. Rehab och ungdomlig entusiasm kan bli den största utmaningen. Fullt återställd är hon en pålitlig spelare som kan spela på många olika positioner.

/Webmaster Magnus Larsson

Nyhetsarkiv
Kronanmatch på söndag!2022-03-17 15:00
Vinst mot Sandbäckhult!2022-01-10 10:01
Inför dagens match!2021-12-18 09:46
Derbyvinst!2021-11-29 09:01
Skön vinst igår!2021-11-15 10:28
Seriepremiär för WIBK2021-10-10 13:19
Hanna har bestämt sig!2019-04-09 07:24
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners