SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Damer A-lag

Känslan att vinna med laget var fantastisk!
2020-05-01 19:00
Ellinor Johansson har signerat ett tvåårsavtal med WIBK. 
Hur tycker du första säsongen som senior har varit?
Den här säsongen har nog varit än av mina roligare säsonger. Spelet är lite mer i min smak och det är väldigt kul att ett lag med så stor blandning kan bli så bra!

Hade du satt upp något mål för din egen del och uppfylldes det?
Jag hade inga direkta mål men var lite besviken på mig själv efter säsongen 18/19 då jag hade en ”måltorka”. Det gjorde att jag satt lite mer press på mig själv för att inte känna att seniorspelet skulle gå dåligt. Jag slutade på en elfte plats i poängligan så jag tycker absolut att jag kunde uppfylla mitt mål.

Vad har du för tankar inför säsongen som kommer?
Mina tankar inför kommande säsong är att ha kul med laget och satsa hårdare från början. För min egen del vill jag bli tuffare i närkamper.

Vilket är ditt största minne från säsongen som var?
Mitt största minne är från matchen i Falkenbergshallen då vi satte hård press på CL98:s skarpaste målskytt och faktiskt lyckas vinna. Känslan att vinna med laget var fantastisk!!

Vad tycker du har varit största skillnaden mellan att spela ungdoms innebandy mot att spela seniorinnebandy?
Jag tycker inte det är någon större skillnad på spelet men den största skillnaden måste jag säga är känslan med laget. Det är tjejer som vill spela innebandy och tränarna är med på samma spår. Det gör att vi får en annan drivkraft än tidigare säsonger.

Tränare Kalle Jonsson: Är riktigt nöjd över att Elli har skrivit på för 2 år, hon är en tongivande spelare i laget med ett bra skott och härlig teknik. En spelare som kan spela på många positioner om det behövs,men hon tillhör de bästa centrarna i ligan. Hon har ett stort hjärta för sporten och det ska bli roligt att se henne utvecklas och att följa hennes framtida karriär i innebandyn.

Dam sportgruppen: En viktig kugge i lag bygget. Hennes hårda skott gillas varken av motståndar målvakter eller egna lagets målvakter på träning. Kommer att betyda mycket för laget både i anfallet och hemspringet.


/Webmaster Magnus Larsson


Nyhetsarkiv
Kronanmatch på söndag!2022-03-17 15:00
Vinst mot Sandbäckhult!2022-01-10 10:01
Inför dagens match!2021-12-18 09:46
Derbyvinst!2021-11-29 09:01
Skön vinst igår!2021-11-15 10:28
Seriepremiär för WIBK2021-10-10 13:19
Hanna har bestämt sig!2019-04-09 07:24
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners