SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Damer A-lag

Tuff match mot FBC Kalmarsund väntar!
2020-01-03
Damlaget sätter sig i bussen och åker till bortamatchen mot Kalmarsund FBC B på måndag. Ja, du läste rätt. Matchen är på måndag som är en röd dag. Vi kollade av med Josefin Svensson om hennes tankar inför den svåra bortamatchen.
FBC Kalmarsund B på bortaplan, du var med på hemmaplan. Vad minns du av den matchen?
Ja det var jag, senast vi mötte de på hemmaplan var det en jämn match. Vi startade bra och skapade målchanser men vi tappade vårt spel de sista minutrarna vilket tyvärr ledde till en förlust.

Hur tror du att det blir på bortaplan?
Jag tror det såklart blir en tuff match, men spelar vi så bra som vi kan och skapar målchanserna så tror jag det blir en vinst på måndag.

Hur tycker du säsongen varit så här långt?
Jag tycker säsongen har varit bra, med tanke på att många slutade i början av hösten men samtidigt kom de många nya framförallt från antvarden så tyckte jag vi fick ett väldigt bra spel redan tidigt i säsongen men som inte har gått hela vägen för oss i alla matcher.

5:a i den interna poängligan men oftast (alltid?) spelar du back, vad är det som gör att du skapar mycket poäng?
Ja jag spelar oftast Back. Jag tror egenskaperna jag har som spelare passar väldigt bra in som back då jag gillar att vara väldigt defensiv men även offensiv och hänga med mycket i anfallsspelet.

Nytt år, vad har du för önskemål för innebandyn detta året?
De blir väl att vi som lag ska ta lite fler vinster tillsammans så vi börjar klättra uppåt i tabellen. Men för att detta ska bli möjligt gäller det att vi som lag finslipar på detaljerna och kör 100% på träning. Men självklart hoppas jag också på en personlig utveckling.

Hur kom det sig att du började spela innebandy?
Jag har alltid gillat bollsporter så i samband med att jag bröt nyckelbenet när jag spela fotboll så såg min mamma en annons om att prova på innebandy så jag gick dit. Väldigt snabbt fattade jag tycke för sporten och sedan dess så har innebandy varit en stor del av mitt liv.

Vad är roligast, förhindra att motståndaren gör mål eller att själv göra mål?
Jag skulle nog säga att förhindra en motståndare att göra mål men de är ju alltid kul att göra ett mål själv.

Hemsidan önskar Josefin och Damlaget lycka till på måndag mot FBC Kalmarsund B.
/Webmaster Magnus Larsson

Nyhetsarkiv
Kronanmatch på söndag!2022-03-17 15:00
Vinst mot Sandbäckhult!2022-01-10 10:01
Inför dagens match!2021-12-18 09:46
Derbyvinst!2021-11-29 09:01
Skön vinst igår!2021-11-15 10:28
Seriepremiär för WIBK2021-10-10 13:19
Hanna har bestämt sig!2019-04-09 07:24
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners