SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Damer A-lag

Moa har fått bra intryck av WIBK!
2019-05-30
En ny tjej kom och provade på provträningen för WIBK Dam. Nu blir hon en del av WIBK:s damtrupp.

Vem är Moa Allander?

Jag är en 15-årig, snart 16, tjej som är född och uppvuxen i Gamleby. Jag går också på östra ringskolan i Gamleby. Familjen är mamma pappa och min lillebror Ture som är 6 år. 


Hur kom du i kontakt med innebandy?

Jag har alltid gillat innebandy, men för mestadels spelat det på idrotten och under andra aktiviteter. Men för 3 år sedan, i början av 7:an så var det många tjejer i min nya klass som spelade innebandy i Överum, jag blev inbjuden till att pröva och älskade det direkt. Jag började sedan i Antvarden och har spelat där fram tills nu.

 

Du har spelat i Antvarden men nu byter du till WIBK, hur kommer det sig?

Jag valde att byta till WIBK av många anledningar. En av dem var att jag ska börja gymnasiet i Västervik till hösten och att det då blir mer praktiskt att spela innebandy där. Laget jag spelade i innan lägger också ned till hösten och detta resulterade i att många av dem jag spelade med lägger av med innebandy. 

Då kände jag att WIBK var ett bättre alternativ än Antvardens damlag, eftersom det i Antvarden spelar mestadels tjejer som är mycket äldre än vad jag är.

 

Vilka andra fritidsintressen har du?

På fritiden gillar jag såklart att spela innebandy, men också sjunga, spela piano, och vara med vänner.

  

Vad har du fått för intryck av WIBK så här långt?

Jag har hittills fått ett väldigt bra intryck av WIBK, laget känns välkomnande och det är en trevlig stämning. Träningarna har varit väldigt jobbiga, men det är ju bara bra. WIBK känns som en bra organisation som verkligen engagerar sig i sina spelare och det ska bli riktigt roligt att få börja spela i laget.

 

Vad har du för tankar kring säsongen som precis börjat?

Jag är taggad på säsongen till hösten, jag älskar att spela match. Men det känns lite pirrigt eftersom att det kommer att krävas mycket mer nu när vi spelar damlag. 

 

Vi hälsar Moa välkommen till WIBK och hoppas hon ska trivas bra hos oss!

/Webmaster Magnus Larsson


Nyhetsarkiv
Kronanmatch på söndag!2022-03-17 15:00
Vinst mot Sandbäckhult!2022-01-10 10:01
Inför dagens match!2021-12-18 09:46
Derbyvinst!2021-11-29 09:01
Skön vinst igår!2021-11-15 10:28
Seriepremiär för WIBK2021-10-10 13:19
Hanna har bestämt sig!2019-04-09 07:24
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners