SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herrar A-lag

Mycket mål och vinster lockar VIK profilen till läktaren!
2022-10-28

Herr sidan tog kontakt med en VIK profil som ofta syns som publik på Herr A matcherna.

Läs varför Victor Öhman tittar på WIBK Herr A!

Vilka idrotter höll du på med när du var yngre och vad fick dig att välja ishockey?
Jag spelade ishockey, innebandy och fotboll när jag var yngre. Jag slutade med innebandyn och fotbollen i typ 13 års åldern då jag kände mer för hockeyn. Varför jag valde hockeyn va nog ganska självskrivet då pappa spelade, han spelade några år utomlands i Tyskland Österrike och Schweiz när jag var liten så jag gick i skolan och utövade mina sporter där också. Det var fantastiska upplevelser, han vann även de 2 enda SM-Gulden som Malmö har! 
 
Du har även setts i olika innebandy sammanhang såsom SFO och som publik till WIBK Herr A matcher. Vad har du för relation till innebandy och spelar du mycket innebandy under försäsongen?
Ja exakt jag var med och spelade SFO iår med företagsklassen vi hade även Albin Alfonsson med där och plockade hem guldet. Jag har väl inte så mycket relation till den så men tycker det är roligt att kolla på, min familj och Antes (Andreas Rundberg) familj samt släkt känner varandra väl brukar fira midsommar ihop och sådär så tycker det är kul att följa men tycker om att följa all sport överlag.
 
Hur mycket följer du vad som händer i Westerviks IBK?
Jag ska vara ärlig att säga att jag har inte direkt stenkoll, men har jag tid att komma och kolla på match så gör jag gärna det, mina barn tycker det är riktigt kul att leka med dem andra barnen i pauserna med så det är härligt att se. Sen självklart kollar man när man får upp grejer på VT och sådär men jag ljuger om jag säger att jag följer dem slaviskt.
 
Har du något starkt innebandy minne?
Där finns några minnen när man va liten absolut, men jag plockar ut SFOn iår då vi vann allting det var första gången jag ställde upp i turneringen och kanske va de första och sista gången så kan man säga att man är obesegrad haha.
 
Vem blir svensk mästare på Herr sidan i Innebandy säsongen 22/23?
Där ska jag också vara ärlig att säga att jag har inte alls bra koll på SSL, jag kollar hellre ishockey eller fotboll på tvn, men kolla WIBK live det tycker jag är roligt. Så jag passar på den frågan!
 
WIBK Herr A har match mot Växjö på lördag, kommer du att kolla?
Vi spelar fredag och söndag så det är ju strålande att dem spelar på lördag, jag och familjen kommer absolut att vara på plats! 
 
Vad vill du se när du sitter i publiken på en innebandymatch och får du se det hos WIBK?
Som läktarexpert vill man ju se en jäkla massa mål, och det får man ju typ alltid se på matcherna. Så jag säger mycket mål och vinster! 
 
Vilken spelare tycker du sticker ut i årets WIBK trupp och varför?
Jag tycker det är många som är mycket bra på nivån men jag gillar första linan, de är riktigt duktiga och har bra skills. Jag säger Albin Alfonsson han känns som en komplett spelare och som leder sitt lag riktigt bra som lagkapten.
 
Vi tycker det är roligt att du tog dig tid att svara på våra frågor och att du gästar oss när du har möjligheten. Gör som Victor och kom för att heja fram WIBK på lördag,
Bökensveds sporthall kl. 15.00 lördag 29/10!
 
/Herr A Webmaster Magnus Larsson 

Nyhetsarkiv
Första värdemätaren!2022-08-26 11:30
Vinst mot Aneby2022-08-21 18:54
Kronanmatch på fredag!2022-03-23 15:26
Inför kvällens match!2022-02-11 11:01
Vinst mot Ingelstad!2022-01-10 09:05
Inför kvällens match!2022-01-07 11:27
Dubbla matcher i helgen!2021-12-17 14:55
Inför kvällens match2021-12-03 10:43
Inför kvällens match!2021-11-19 10:24
Inför kvällens match!2021-11-12 09:28
Nu gäller det!2019-03-08 08:35
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners