SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herrar A-lag

Ung talang tar plats i A-lagstruppen!
2021-08-15 20:00
Wille Hansson tar plats i A-lagstruppen!

Wille Hansson (född 2004) tar plats i A-lagstruppen!

Du har nyligen skrivit på ditt första a-lagskontrakt, hur är känslan?

Det känns grymt roligt att jag får vara del av detta lag och det ska bli roligt att vara med o slåss om att få spela så mycket som möjligt!

 

Hur har du tagits emot av gruppen?

Gruppen har tagit emot mig jättebra, det är grymma killar allihopa och alla har varit väldigt snälla och omhändertagande.

 

Vad har vi att förvänta oss av dig och av laget?

Av mig så ska ni väl kanske inte ha för höga förväntningar, då jag inte tror på så mycket speltid utan är mer med för att se och lära. Om jag får chansen så ska ni få se på en hårt jobbande forward som ger allt i alla närkamper och kan bjuda på nån tunnel här o där.

Av laget så tycker jag att man ska förvänta sig en oerhört ihopsvetsad grupp som ger allt för varandra och kommer ge allt i varje match som spelas.

 

Vad är dina styrkor som innebandyspelare?

Mina styrkor som innebandyspelare är att jag har en hyfsat god spelförståelse och försöker att se passningar före skott i de flesta lägena. Försöker även jobba hårt och vinna alla närkamper och har ett helt ok handledskott.

 

Hur har försäsongen varit?

Försäsongen har varit bra tycker jag. Fysen med Jonas har varit för mig personligen jättegivande och har nog aldrig känt mig så vältränad som jag gjorde efter de fyra veckorna med Jonas och det är tack vare han och jag ska försöka hålla i det under säsongen. Tror även fler i laget känner så, då närvaron och inställningen har varit hög!

 

Vad är det som gör att man ska gå och titta på WIBK Herr i sporthallen kommande säsong (om nu riktlinjer kommer tillåta det)?

Det som gör att man ska komma till sporthallen denna säsong är att vi har ett av de starkaste lagen på pappret som jag sett på länge då jag har följt laget under många år och vi har spelare som kan bjuda publiken på bra underhållning!

 

Tränare Andreas Rundberg kommenterar:

Wille tar nu steget upp till A-laget. Han är en extremt nyttig spelare som alltid ger allt och som kan spela på samtliga positioner. Wille är hela tiden villig att lära sig och jag tror att han kommer utveckla sig mycket under den kommande säsongen.

 

Magnus Larsson i Sportgruppen Herr kommenterar:

En ambitiös och hungrig ung spelare som visat att han menar allvar med sin innebandy satsning. Spelade sin första säsong som senior förra året men har tränat från och till med Herr A redan förra säsongen. Nu blir det ett permanent avtal med Herr A. 

 

 

 

 


Nyhetsarkiv
Kronanmatch på fredag!2022-03-23 15:26
Inför kvällens match!2022-02-11 11:01
Vinst mot Ingelstad!2022-01-10 09:05
Inför kvällens match!2022-01-07 11:27
Dubbla matcher i helgen!2021-12-17 14:55
Inför kvällens match2021-12-03 10:43
Inför kvällens match!2021-11-19 10:24
Inför kvällens match!2021-11-12 09:28
Nu gäller det!2019-03-08 08:35
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners