SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herrar A-lag

Vi är en stor grupp som har sjukt kul ihop!
2020-09-03 17:00
Gabriel Åberg förlänger och skriver på 1 årsavtal med WIBK.
Du missade starten av förra säsongen då du flyttat men du flyttade hem igen.
Hur tycker du laget förändrats medan du var iväg?
Jag lärde mig mycket om mig själv när jag flyttade och det tar jag med mig. Men självklart hade man velat vara med från start förra säsongen! Jag skulle absolut säga att glöden var skillnaden, man märkte direkt att det var annorlunda. Alla ville ta klivet och var på samma nivå så det var vara att kliva på tåget och göra det man kunde för att hjälpa laget.

Vad är det som gör att ni lyckades så bra förra säsongen?
Som jag sa så tror jag det handlade mycket om att alla verkligen ville ta klivet så mycket och att alla kämpade för varandra. En lagmaskin.

Du spelar back, trivs du bäst som back? Vilka andra positioner har du spelat på?
Ja det har blivit mycket back, något jag trivs med absolut men det var ganska svårt i början eftersom jag spelat längre upp i banan tidigare. Skulle nog ändå säga att just nu föredrar jag att lira back, sen spelar man ju där coach tycker man ska lira och försöker göra det man kan för att hjälpa laget.

Du har varit med under många år, vad skiljer sig främst tycker du om du jämför denna årgång av WIBK Herr A mot tidigare år?
Ja man börjar ju bli gammal nu nästan! Skulle nog säga att det som skiljer sig mest är att det inte finns grupperingar, vi är en stor grupp som har sjukt kul ihop! Vi kan driva med varandra och skratta ihop och jag tror det kommer fram på planen när man har en sån sammanhållning som vi har. Så har vi många yngre killar som kommer upp och vågar göra det de är bra på, riktigt kul att se!

Vad är dina största styrkor?
Styrkor? Det får du fråga någon annan, har ingen aning haha!

Hur tycker du att arbetat med att sätta ett nytt spelsätt har gått?
Det har gått bra skulle jag säga! Är ju såklart alltid svårt i början med nya grejer men coach pratar med oss om det väldigt ofta och man märker att han tror på det och det smittar av sig på oss spelare! Inga tvivel på att det kommer sitta när säsongen drar igång.

Vad har du för mål den här säsongen?
Mina personliga mål är att bli bättre defensivt samtidigt som jag vill våga göra mer på planen. Sen hade det ju inte varit fel att slå en tunnel på våran superstjärna Max under träning heller!

Christopher Malmberg kommenterar: En glädje spridare och bra lagkamrat. Krigat på sedan i maj och visar att han vill detta. En spelare som sällan gör det för svårt för sig utan håller sig till det enkla

Herr sportgrupp: Men en hel säsongs träning så kommer "Gabbe" visa att han vill bidra ännu mer. Varit i Herr A truppen länge och varit med om när Herr A var uppe i division 1 och fick vara med en match som 17 åring. Kan bidra med en del rutin trots att han är 25 år ung.

Det innebär att vi nu har dessa spelare under avtal med WIBK:
Jesper Ahnfeldt
Kasper Pettersson
Andreas Rundberg
Petter Gustafsson
Ossian Thorsson
Albin Liffner
Joakim Klintorph
Christoffer Pettersson
Philip Svahn
Max Ernstsson
Noel Enqvist
David Samuelsson
Robin Hultgren
Albin Kristiansson
Gabriel Åberg

/Webmaster Magnus Larsson


Nyhetsarkiv
Kronanmatch på fredag!2022-03-23 15:26
Inför kvällens match!2022-02-11 11:01
Vinst mot Ingelstad!2022-01-10 09:05
Inför kvällens match!2022-01-07 11:27
Dubbla matcher i helgen!2021-12-17 14:55
Inför kvällens match2021-12-03 10:43
Inför kvällens match!2021-11-19 10:24
Inför kvällens match!2021-11-12 09:28
Nu gäller det!2019-03-08 08:35
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners