Herrar A-lag

Siffrorna speglar inte matchen.
2019-08-10
Hemsidan tog kontakt med Andreas Rundberg för att höra hans intryck av förlustmatchen 10-5 mot Vimmerby under gårdagens träningsmatch.

Hur tyckte du matchen var igår, speglar slutresultatet 10-5 till Vimmerby matchbilden?

Matchen gav mig många positiva besked av laget. Jag tycker det finns bra inställning och hög potential i laget, kanske t.o.m. mer potential än vad jag hade trott på förhand. Resultatet efter två perioder var underläge 5-3 och någonstans efter 10 minuter i sista hade vi kvitterat.

Efter det kvitteringsmålet gick det mesta fel och siffrorna sprang iväg på slutet.Tycker inte siffrorna speglar matchen då den var jämn och tät hela matchen igenom med undantag för sista minuterna då matchen blev avgjord och Vimmerby fick in några onödiga mål.

Marginalerna var inte med oss och det kanske man måste ha om man ska besegra ett lag som siktar på att kliva upp till division 1 efter kommande säsong.

Detta var vår första vecka och det kommer bli ännu bättre ju närmare en säsong vi kommer.

Första veckan med Westervik, vad är dina intryck?

Bara positivt än så länge. Det känns som att tränarstaben har något bra på gång även om vi bara är en vecka in i säsongen. Jag känner just nu bara glädje inför den kommande säsongen trots att vi åkte på en förlust på fredagskvällen.