Herrar A-lag

Tror han blev lite knäckt!
2019-01-28
Sen söndagsmatch i Gränna och en otrolig vändning gör att Herr A klättrar upp på säker mark just nu i tabellen. Hemsidan tog ett snack med den store seger organisatören Albin Alfonsson.
Tremålsskytt i vinstmatchen mot Gränna. Hur känns det dagen efter?
Det känns riktigt bra, låg och njöt när jag lade huvudet på kudden igår kväll!

Vad är det som gör att ni verkar ha hittat hur man stoppar Gränna?
Ja vi verkar vara en mardrömsmotståndare för dem. Deras spel passar oss riktigt bra, dom vill spela ett spel med mycket tålamod och hålla mycket boll inom laget och vänta på att luckor kommer i försvaret, medans vi väntade på att dom skulle göra ett misstag i spelet och sedan kontra på dem, vilket vi fick full utdelning på i sista perioden.

Hur var avslutningen av matchen?
Stod lite konstigt i innebandyappen. Jag fick en ful tackling som gränna fick en utvisning för när det stod 6-6 med cirka 4 minuter kvar. Sen gjorde jag 6-7 i powerplay efter en magisk passning ifrån David. Gränna tog sedan ut målvakten och pressade konstant i ungefär två minuter, sen gjorde Kasper en fin räddning och kastade ett långt perfekt utkast till mig.

Hade helt öppet mål från halva planen, såg att målvakten sprang in i full fart, så stoppfintade så att han kastade sig ända ner i sargen på andra sidan, sen la jag in den med en minut kvar till 6-8. Då drog målvakten på sig nånting för osportsligt uppförande (tror han blev lite knäckt), sen började hela deras bänk skylla förlusten på domarna, deras tränare fick matchstraff och ett par spelare till åkte ut! Medans vi bara stod och njöt utav segern!

3 Vinster på 4 matcher 2019, hur ska ni göra för att fortsätta på det spåret?
Vi ska fortsätta med samma intensitet och vilja som vi har just nu. Hade vi varit såhär skärpta från seriestart hade vi legat mycket högre i tabellen.