SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herrar A-lag

Sista matchen med gänget!
2024-03-14
Gabriel Åberg, Christopher Malmberg, Peter Johansson och Linus Olsson

På fredag kl. 19.30 så spelas sista seriematchen för säsongen.

Motståndare är klara jumbon Slätafly/SK IBK som WIBK har revansch att kräva emot.

Förlust i bortamatchen trots ledning i den matchen. WIBK vill avsluta säsongen med en vinst och det vill givetvis våra gäster också.

 

För 4 personer blir det speciellt med denna sista match för det är även sista matchen de representerar WIBK Herr A lag. Hemsidan tog ett snack med dem.

 

Kom och heja på WIBK fredag kl. 19.30 i Bökensveds sporthall.

Linus Olsson = LN

Peter Johansson = PJ

Christopher Malmberg = CM

Gabriel Åberg = GÅ

 

Vad är dina största minnen från tiden i WIBK Herr A?

LN: Bästa minnet med WIBK är sista matchen förra säsongen när vi vann över Väckelsång och tog oss upp till div 2.

PJ: Sista matchen förra säsongen när Edvin gjorde mål och det innebar avancemang till div 2. 

CM: Mina största minnen är ändå att vi byggt upp sån härlig gemenskap och bra grupp. Sen roligt att man fått va med o ta upp dom 2 ggr ifrån div3 till div2. Min äldsta son har varit med mycket också så det är minnen för livet för oss båda. Men förra säsongen med kvalet och inramningen sista matchen är nog de största jag varit med om. 

GÅ: Många minnen har man, speciellt alla stunder med fikagänget man haft under senaste åren. Jag kan inte välja något, har uppskattat all tid med laget. Största sportsliga minnet är absolut när vi vann kvalmötet förra säsongen till division 2 mot Väckelsång på hemmaplan. Ett minne och en känsla som kommer värma en gammal mans hjärta livet ut. 

 

Vad är det som gör att du nu slutar?

LN: Anledningen till att jag slutar är att jag har börjat få allt för mycket problem med mina knän så vill inte riskera att jag skadar mig och få mer problem.

PJ: Just nu tar det för mycket tid med 3 träningar plus match varje vecka så det har tagit ner energin lite för mycket därför väljer jag att kliva åt sidan och släppa fram någon annan. 

CM: Jag gjorde klart redan innan säsongstart att de blir de sista jag gör. Grabben ska börja spela seriespel och jag vill följa hans resa. Det i kombination med annat i livspusslet gör att tiden ej räcker till. 

GÅ: Det är framförallt för att tjejen bor i Göteborg, och att det är dags för oss att flytta ihop. Men också för att kroppen säger ifrån, även om jag hade stannat i viken så hade jag lagt av. Det är bland annat Gubbavaderna som säger ifrån haha. 

 

Vad gick fel den här säsongen som gör att vi åker ut?

LN: Det är alltid svårt för nykomlingar i en ny serie att klara sig men tycker att tabellen och resultaten inte reflektera säsongen rättvist. Känner att vi har haft ovanligt mycket otur under nästan alla matcher vilket är tråkigt då jag anser att vi är ett bättre lag än tabellen visar. 

PJ: Jag kan inte känna att något har gått fel, känns mest som att de andra lagen har varit lite för bra. 

CM: Denna säsong började knackigt med mycket sjukdomar och skador. Sen har vi varit för ineffektiva när det gäller målskyttet. Vi hänger med bra och är nöjd med helheten när det gäller försvaret och vi skapar mycket men det där sista har tyvärr saknats. 

GÅ: Så lång text orkar inte folk läsa, kort och gott har inte bollen studsat vår väg. Det beror nog också på den dåliga starten vi hade, självförtroendet tog sig en törn och vi lyckades aldrig ta oss ur den onda spiralen. 

 

Hur tror du att det går för herrarna i division 3 nästa säsong?

LN: Tror WIBK kommer klara sig bra i div 3 och borde komma i toppen och hoppas dom tar sig upp till div 2 igen

PJ: De kommer att tillhöra toppen i div 3.

CM: Jag tror och hoppas att dom går för det och tar sig upp på nytt igen för de förtjänar detta lag. Vi ska vara i div2. 

GÅ: Lekstuga tänker jag, grabbarna är revanschsugna och jag komma följa varenda match för att se hur många mål dom vinner med.

 

 

Christopher Malmberg avslutar med:
Vill även passa på att rikta ett stort tack till föreningen för förtroendet, ledarstaben, laget, supportrarna och framförallt min familj för allt stöd. Kärlek till er alla 

 

Kom och heja fram laget till en sista vinst säsongen 23/24. Vi ses i hallen!

 

/Ledarna


Nyhetsarkiv
Ny chans i kvalet!!!2023-03-26 10:56
Första värdemätaren!2022-08-26 11:30
Vinst mot Aneby2022-08-21 18:54
Kronanmatch på fredag!2022-03-23 15:26
Inför kvällens match!2022-02-11 11:01
Vinst mot Ingelstad!2022-01-10 09:05
Inför kvällens match!2022-01-07 11:27
Dubbla matcher i helgen!2021-12-17 14:55
Inför kvällens match2021-12-03 10:43
Inför kvällens match!2021-11-19 10:24
Inför kvällens match!2021-11-12 09:28
Nu gäller det!2019-03-08 08:35
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners