SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Westerviks Innebandyklubb
BLI MEDLEM
Välkomna
Välkomna till Westervik Innebandy!

Vi är en av Västerviks största föreningar. Vi har lag från lekis upp till seniorlag samt träning för spelare med funktionsnedsättning. Vi finns representerade i poolspel för de yngre lagen och seriespel för de något äldre lagen.
Bostadsbolaget sponsrar WIBK
2022-08-10 12:48

Vi vill välkomna Bostadsbolaget som sponsor för Westerviks IBK säsongen 2022/23. 

 

Är man i behov av lägenhet eller någon form av lokal så har Bostadsbolaget 3 321 bostäder och 316 lokaler samt garage och carportar. Bolaget säljer olika förvaltningstjänster som drift och service åt kommunens skolor, förskolor, kommunala verksamhetslokaler och lokaler för äldreomsorg. Sammantaget ansvarar bolaget för nästan en halv miljon kvadratmeter bostads- eller lokalyta.

 

Tack för att ni vill vara en del av Westerviks IBK kommande säsong!

Ljungheden Construction sponsrar WIBK
2022-08-05 09:22

Vi vill välkomna Ljungheden Construction som sponsor för Westerviks IBKs satsning 2022/23. Företaget brinner för att satsningar på ungdomsidrotten i Västervik ska lyftas fram och stöttas.

 

Vi i Westerviks IBK vill välkomna ett företag som står för kunskap, kvalité och kundservice.

Ljungheden Construction är en heltäckande aktör inom bygg,- byggservice och markanläggning. Företaget utför allt från stora totalentrprenader till rena byggserviceuppdrag. Du som kund kan förlita dig på deras erfarenhet och kompetens inom alla områden som företaget representerar oavsett omfattningen av uppdraget.

 

Tack för att ni gör vår satsning möjlig!

 

 

Erica har sockerdricka i blodet!
2022-07-28

På årsmötet så valdes Erica Pihl in i WIBK styrelse. På konstituerande styrelsemöte så valdes Erica även till klubbens sekreterare. Hemsida ställde lite frågor till vår nya sekreterare. 

WIBK anställer en klubbchef!
2022-07-20

WIBK fortsätter satsa framåt och anställer nu en klubbchef för att ytterligare utveckla innebandyn i Västerviks kommun.

Årsmöte och extra årsmöten!
2022-07-20

WIBK har genomfört både årsmöte och extra årsmöten!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners