SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herrar A-lag

Noah vill utvecklas till en bättre lagspelare!
2019-05-15 08:00
I den nystart WIBK nu gör så tittar vi mycket på spelare i våra egna led och vill hitta samarbetsformer mellan olika lag för att spelare ska kunna utvecklas på den nivå som spelaren är på. Noah Karlsson får därför en plats i vår Herr A trupp kommande säsong. Läs mer om hans högtflygande framtidsdrömmar och främsta minnen så här långt.

Vem är Noah Karlsson?

Noah karlsson är en 15 årig grabb som älskar att spela innebandy och helst hänger i sporthallen så ofta som det går. 

 

Hur kom du i kontakt med innebandy?

När jag var 7 år så såg mina föräldrar en annons i tidningen om att man kunde komma och provträna innebandy. Jag hade precis slutat med fotbollen och ville testa på något nytt. Fastna för innebandyn direkt och på den vägen blev det innebandy för hela slanten.

 

Vad är det som gör att innebandy är roligt att utöva?

Innebandy är kul att utöva för det är en snabb och hård sport där man varje träning måste gå på lite hårdare för att bli bättre. Der gör att man hela tiden utvecklas som spelare och som lag. 

 

Vilket minne är roligast så här långt inom innebandyn?

Mitt roligaste minne hittills var nog första matchen i Team Sweden (Team sweden är efter selected player. Selected är som en uttagning till team sweden. Selected player är en camp som arrangeras av ett privat företag hemsidans not). Bra tryck på läktarna och att få spela i den svenska tröjan mot ett starkt Schweiz som vi sedan vann.

 

Vad har du för målsättningar med innebandyn?

Mina målsättningar med innebandyn är att få spela i SSL och att även spela om sm-guldet i ett fullsatt globen. Även att hela tiden utvecklas till en bättre lagspelare både på och utanför planen. 

 

Hur känns det att nu få chansen att tillhöra Herr A truppen i den nysatsning vi gör?

Jag tycker det ska bli roligt att få tillhöra Herr A truppen denna säsong. Ska bli kul att ge 110% på och utanför planen för att kriga till mig så mycket speltid som möjligt. Lärorikt med högre tempo i spelet och att få möta större mer fysiska spelare. Självklart vill man vara en spelare som hjälper laget i vått och torrt så vi kan kliva upp i division två till säsongen 20/21!


Vi tackar Noah för svaren. Spännande tankar på framtiden, vi hoppas WIBK kan hjälpa dig ett litet steg på vägen till dina drömmar. Ska bli spännande att följa din fortsatta resa.

/Webmaster Magnus Larsson

 


Nyhetsarkiv
Vinst mot Ingelstad!2022-01-10 09:05
Inför kvällens match!2022-01-07 11:27
Dubbla matcher i helgen!2021-12-17 14:55
Inför kvällens match2021-12-03 10:43
Inför kvällens match!2021-11-19 10:24
Inför kvällens match!2021-11-12 09:28
Nu gäller det!2019-03-08 08:35
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners