SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
P10

Växjö IBK Utveckling P10/2
vs
Westerviks IBK P10
Växjö IBK Utveckling P10/2vsWesterviks IBK P10

  INFORMATION

Matchstart:lör 29 januari, 15:00
Plats:Fortnox Arena B-hall
Serie:Pantamera P Östra Blå Gr4 (-10)   Tabell >>
Samling:11:15, Ljungheden
Aktivitetsinfo: Hej alla,

hoppas ni alla är pigga och taggade för match på lördag. Denna gång bär det av till Växjö, (detta är vår sista bortamatch för säsongen) och vi har även denna gång fått tillgång till att hyra minibussar, vilket vi uppskattar väldigt mycket.

Vi samlas kl. 11.15 vid Ljungheden, (enligt eniro en resa på 2,5 tim) så då har vi även tid för en kort paus på nervägen.
Till hemresan tänker vi stanna och äta, så skicka gärna med en slant så att era killar kan köpa något, alt. ta med något eget.

Andreas och Ronny kommer följa med som ledare i helgen. (Vi har valt att endast ha två ledare på bänken med vid varje match framöver).

Förra matchen mot Växlö blev det en stor förlust, men försök att tagga era killar till denna match. Tänk på vilket spel de haft de senaste matcherna och hur samspelta och fantastiskt bra de blivit. Vuxit väldigt i sina roller på plan!

OBS - svara gärna omgående så vi vet hur många som kan följa med, med tanke på minibussar och övrig planering.

Mvh LedarnaTrupp:Alvin Steinholtz
Emil Kurtovic
Harry Karlén
Hugo Berg Pantzarfelt
Hugo Schenell
Liam Grahn
Malte Hjalmarsson
Milo Viberg Green
Olle Carlsson
Texas Johansson
Vilgot Ek Viderén

<< Tillbaka

 
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners