SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

SM över för WIBK:s del.
2020-10-18 16:37
Under lördagen blev motståndet övermäktigt och SM är över för WIBK.
Det började ändå bra. Trots underläge mot Vetlanda så lyckades vi kvittera och få med oss en poäng från första matchen. Matchen slutade 3-3.

Andra matchen för dagen så besegrade Jönköpings IK motståndarna Hovslätts IK med klara 5-0.

Tredje matchen för dagen blev den stora skrällen. Vetlanda lyckades få 1-1 mot giganten Jönköpings IK och besvikelsen var stor i Jönköpingslägret.

WIBK mötte Hovslätt i den fjärde matchen och det blev en jämn tillställning med fördel Hovslätt till en början. När WIBK kvitterade till 2-2 i andra perioden så hade WIBK tagit över matchen. Tråkigt nog så får Hovslätt in 3-2 bollen som visar sig bli matchvinnande och besvikelsen var stor i WIBK laget.

Femte matchen vann Hovslätt mot Vetlanda med 4-2.

Dagens sista match stod mellan WIBK och Jönköping och JIK ville att WIBK skulle sota för deras missöde i match 2. De satte full fart från första avblåsning och när slutsignalen ljöd så stod det 14-0 till JIK. Tack för lektionen.

WIBK kämpade på bra under dagen men vi får nu lyckönska JIK i regionslutspelet.


/Webmaster Magnus Larsson
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners