SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Damer A-lag

Glad och nyfiken vinnarskalle har förlängt!
2020-06-17 19:00
Annie Palm har förlängt 1 år med WIBK.
Hur tycker du första säsongen med WIBK varit?
Första säsongen med WIBK har varit över min förväntan, det känns mer seriöst och alla är där av samma anledning, innebandyn.

Vad har du för tankar kring den försäsongsträning som WIBK dam kört så här långt?
Försäsongsträningen som vi haft hittills har jag verkligen tyckt om, tränarna & maxprestation kör hårt med oss vilket kommer ge resultat till hösten! Bra att vi nu börjat få in lite innebandyspel mellan intervallerna och löprundorna också

Hur kommer det sig att du började spela innebandy?
Långt innan jag började spela seriespel i IBF Antvarden hade vi ett gäng som sågs 1-2 gånger i veckan och spelade på skoj, antar att det var efter det jag fastnade för innebandy. Vi var då några tjejer som tillsammans testade på ”riktig” innebandy & därefter har jag fortsatt.

Berätta vem Annie Palm är:
Jag är en glad, nyfiken & väldigt envis 19 åring som precis tagit studenten. Jag har alltid varit sportig och därav en riktig vinnarskalle, för tillfället håller jag inte på med något annat än innebandy & så lär det förbli.

Du gick precis ut gymnasiet och fick ett fint stipendium, berätta mer om det:
ja det stämmer! Stipendiet är ett bevis på utmärkt arbetsinsats inom karaktärsämnena, också för goda sociala egenskaper såväl inom som utanför skolan och för den utveckling jag gjort under mina tre år på gymnasiet. (Hemsidans not: Bostadsbolagets stipendium på 5.000 kr gick till Annie)

Vad har du tänkt göra nu efter du gått ut gymnasiet?
Min tanke nu är att jobba några år för att sedan kanske plugga vidare

Vad tycker du är skillnaden mellan att spela matcher i Småland mot Östergötland?
Skillnaderna mellan Småland och Östergötland är helt klart resorna. Det som var bra med att spela i Östergötland var att resorna var kortare, dock slogs vi ihop med en Sörmlandsserie då vi var för få i den ordinarie serien. Det skapade ännu längre resor. Vi hade även hade egna bilar till varje match, vilket både kostar & tar bort tid med varandra.

Visst är resorna längre i Småland men för mig gör det ingenting, varje match har vi tillgång och möjlighet till buss, för både spelare, tränare & åskådare vilket betyder mycket. Många & långa färdsträckor där vi har tid på oss att skapa starkare band till varandra, vilket man tyvärr gick miste om i Östergötland då vi åkte enskilt till varje match.

Berätta om ett roligt minne från din innebandy karriär:
Givet svar, vinsten mot CL98! En match där vi möter CL98 som då varit obesegrade, det ändrade vi på. Vi slet & kämpade som ett lag vilket resulterade till att vi vann matchen. Ett fint minne med laget och en match som jag sent kommer glömma, det får mig att le än idag.

Kalle Jonsson kommenterar: En tuff back med ett hårt skott där det finns stor utvecklingspotential att kunna bli en ledande back och en stor poänggörare, roligt att ha henne i laget!

Dam sportgrupp: En tjej från Antvarden som bidrog till att vi hade möjlighet att dra igång ett Dam-A igen. Annie har fysiken att stå upp i närkamper. Kommer, att med bla hjälp av den bra försäsongen vi startat igång, utvecklas ytterligare i det mesta av sitt spel till nästa säsong. Vet att Annie trivs väldigt bra i laget och alltid har nära till ett skratt. 

Det innebär att vi nu har dessa spelare under avtal med WIBK:

Ellinor Johansson

Jennie Schöldqvist

Moa Fredriksson

Olivia Vessby

Sally Borell

Siri Jonsson

Hedda Ivarsson

Hanna Holmström

Emilia Ilhammar

Annie Palm


/Webmaster Magnus Larsson


Nyhetsarkiv
Seriepremiär för WIBK2021-10-10 13:19
Hanna har bestämt sig!2019-04-09 07:24
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners