SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herrar A-lag

Jesper Ahnfeldt lämnar för Vimmerby.
2021-04-04 15:00

Redan inför förra säsongen var Jesper het på silly seasson. Vimmerby, Antvarden och WIBK kämpade om påskriften (Läs mer här). Som bekant lyckades WIBK få Jespers påskrift i ett två års avtal. I avtalet fanns en klausul som gjorde att han kunde gå till en förening i en högre division utan bekymmer. Jesper väljer nu att uttnyttja den klausulen.

Jesper har trivts väldigt bra i WIBK och fått stort förtroende. Men när Vimmerby lockade så kände Jesper att han ville prova vingarna i en högre division redan nu. Det finns inga "hard feelings" i den här övergången även om besvikelsen är stor i WIBK lägret. Vi önskar Jesper lycka till och han vet att han är alltid välkommen tillbaka till WIBK i framtiden.

 

WIBK har redan diskussioner med ytterligare målvakter då vi har en klar målsättning att ha minst 2 troligtvis 3 målvakter i truppen och med Jespers beslut så har vi just nu enbart 1 avtalsbunden målvakt.

 

/Webmaster Magnus Larsson


Nyhetsarkiv
Nu gäller det!2019-03-08 08:35
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners