SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herrar A-lag

Lagkaptenen tycker det är självklart att spela för WIBK!
2020-04-27
Andreas Rundberg skriver på ett år till med WIBK. 
Hur ser du på säsongen som kommer? Jag ser på den kommande säsongen med optimism och framåtsträvan. Jag tycker att vi tog stora steg under förra säsongen och nu är det dags att ta ytterligare steg som jag tror krävs för att vi ska kunna höra till den övre halvan som jag har som målsättning. Vi har ett ungt lag och med rätt vägledning kommer laget att fortsätta utvecklas och jag tror att det som krävs inför nästa säsong finns i truppen. Vi kommer bli ett bättre lag den här säsongen det lovar jag.

Hur kommer det sig att du valde att skriva på för WIBK? För mig är det en självklarhet att jag spelar för Westervik när jag bor i staden. Jag vill stötta laget och få Westerviks IBK att komma upp till en högre nivå både på och utanför planen. Sen anser jag laget ungt och intressant. Tror vi har något bra på gång om samtliga är villiga att offra det som krävs för att utvecklas både som spelare och som lag.

Vad blir det viktigaste att arbeta med inför och under säsongen? Min erfarenhet säger mig att det viktigaste vi måste få till inför säsongen är en extremt väl fungerande taktik som övriga lag ska bli överraskade över och som är väldigt svårläst. Där litar jag på ledarstaben och under säsongen är det viktigaste att vi spelare fortsätter att ha hög närvaro både fysiskt och psykiskt.

Christopher Malmberg om att Andreas kör minst ett år till: 
Mr captain. Motorn i laget. Bidrar mycket med sin rutin och erfarenhet. En bra bro mellan oss ledare och spelarna.

Herr sportgrupp: För oss var det viktigt att få Andreas påskrift tidigt då vi ser hans ledaregenskaper, erfarenhet och rutin som väsentliga pusselbitar i det lag som nu börjar byggas inför division 2 äventyret.

/Webmaster Magnus Larsson

Nyhetsarkiv
Vinst mot Ingelstad!2022-01-10 09:05
Inför kvällens match!2022-01-07 11:27
Dubbla matcher i helgen!2021-12-17 14:55
Inför kvällens match2021-12-03 10:43
Inför kvällens match!2021-11-19 10:24
Inför kvällens match!2021-11-12 09:28
Nu gäller det!2019-03-08 08:35
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners