SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herrar A-lag

Välj innebandyn före Idol finalen!
2019-12-05
Mathias Svensson ger sin syn på division 3 serierna och varför sporthallen är ett bättre alternativ än Idol finalen! 
Hej Mathias, tillbaka i WIBK efter en tids frånvaro.
Vart har du varit och har du spelat någon innebandy?
Jag har i 3 års tid studerat i Växjö med en inriktning på ekonomi. Har alltid trivts bra i Västervik så valet blev ganska enkelt att flytta hem efter studierna. Studierna tog mig mycket tid men det fanns Även utrymme för innebandy. Så jag tog kontakt med en annan division 3 klubb Moheda IBK, ett härligt gäng med hjärtat på rätt ställe, de fick mig att trivas väldigt bra. Går allt som det ska för WIBK i år så kan det leda till att vi möter dem i ett kval till division 2

Du har 1+7 på 7 matcher. Är det roligare att passa fram till målen än att sätta dem själv?
Det finns så mycket målskytte kapacitet i det här laget så jag har inte riktigt behövt steppa fram ännu, jag kan även tillägga att målskyttet har låst sig lite

Du har spelat med Moheda i division 3, är bägge serierna jämförbara?
Likheten i de division 3 serierna är att det alltid finns 1 eller 2 lag som sticker ut lite extra och som ofta har fått in killar som spelat i de högre divisionerna och nu vill trappa ner. Det gör det tufft inför varje säsong att förutspå hur det ska gå Även dessa ”b-lag” är svåra att möta då det kan variera kraftigt i vilka spelare som dem har med. Jag skulle säga att serierna är lika varandra, kanske att det blir lite mer mål i division 3 Norra, vilket jag tycker är kul (inte för mig då).

Vilket är dina största minnen från innebandyn?
Största minnet från innebandyn är nog ändå när vi tog steget upp till division 1 med WIBK för många år sedan !

Vad tror du om matchen mot IBK Husar?
Husar IBK har blandat och gett denna säsong så det blir säkerligen en tuff drabbning, det ska bli väldigt skönt med en hemmamatch en fredag kväll, så slipper folk vara hemma och kolla på idol finalen utan istället ta sig till Bökensved Sporthall !

Kan bara instämma, ser hellre en tuff och jämn innebandymatch live än Idol finalen. Av andra orsaker ser jag dock inte matchen på fredag men uppmanar att vi går och tittar på Herr A nu när de äntligen spelar hemma igen. Sporthallen kl. 19.30 på fredag blåser domarna igång matchen. VÄLKOMNA!
/Webmaster Magnus Larsson

Nyhetsarkiv
Vinst mot Ingelstad!2022-01-10 09:05
Inför kvällens match!2022-01-07 11:27
Dubbla matcher i helgen!2021-12-17 14:55
Inför kvällens match2021-12-03 10:43
Inför kvällens match!2021-11-19 10:24
Inför kvällens match!2021-11-12 09:28
Nu gäller det!2019-03-08 08:35
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners