SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herrar A-lag

De har varit likadana sedan P12!
2019-05-09
Fighting face
Äntligen kom beskedet att Lagkaptenen Philip Svahn är klar för WIBK kommande säsong. Läs mer om vilka spelare som alltid lättar upp stämningen mm!
Du har varit trogen WIBK sedan du började spela innebandy i föreningen 2002, har du någon gång känt lust att byta förening eller sluta?
Jag har haft uppehåll någon säsong och avbrutit några säsonger innan den varit slut tidigare. Men lyckas alltid hitta tillbaka! Jag tycker att WIBK passar bra med tanke på att jag bor ett stenkast från hallen och skulle inte vilja pendla!

Senaste säsongerna har du varit lagkapten, hur kommer det sig tror du?
Jag har nog inget bra svar på det. Jag tillhör dom äldre spelarna i laget och försöker hålla en bra och stabil dialog på och utanför planen.

Vilket är ditt största minne under dessa år du spelat?
Jag har många bra minnen från juniortiden framförallt när allt kretsade kring innebandy. Ett bra minne från denna säsong var hur vi vände en dyster höstsäsong till att faktiskt inte förlora mer än 2 matcher under vårsäsongen och visa på att om vi verkligen gör allt så är detta en division vi kan avancera ifrån.

Vilken är den roligaste spelaren du spelat med dvs vem har lockat mest till skratt?
De roligaste spelarna måste vara Albin Liffner och Albin Alfonsson. När de sätter igång så blir det alltid kul! De har varit likadana sen P12. De är lika mogna nu som de var då!!

Vilken tränare har inspirerat dig mest?
Skulle säga att junior-tränarna vi har haft har inspirerat mest. Det är de som sätter standard och bygger inför seniorspel. Så lyfter fram samtliga av dem!!

Vad tror du om säsongen som kommer?
Om vi behåller den mentala styrkan och tålamodet i spelet från vårsäsongen in i nästa säsong så bör vi kunna tillhöra den högre halvan. Hoppas att samtliga spelare väljer att spela vidare så att vi verkligen kan konkurrera om platserna för avancemang uppåt!!

Tack Philip för ditt härliga besked och lycka till den här säsongen. Om lagkaptensbindeln fortsätter att vara på din arm återstår att se men min åsikt är att du bör vara en av kandidaterna.
/Webmaster Magnus Larsson

Nyhetsarkiv
Vinst mot Ingelstad!2022-01-10 09:05
Inför kvällens match!2022-01-07 11:27
Dubbla matcher i helgen!2021-12-17 14:55
Inför kvällens match2021-12-03 10:43
Inför kvällens match!2021-11-19 10:24
Inför kvällens match!2021-11-12 09:28
Nu gäller det!2019-03-08 08:35
 
Vår huvudsponsor
Samarbetspartners